Posted on Monday, October 01, 2012

Anastasiya shpagina - gadis anime jepun












Anime jepun sememangnyer menjadi kegemaran ramai golongan muda. Tapi tak sangka ada yg sanggup mengubah diri menjadi serupa anime jepun walaupun terpaksa melalui pelbagai cara yg susah utk mencapai hasrat itu.


Terbaru - anastasiya shpagina dari Ukraine katanyer sanggup buat plastic surgery n mengamalkan diet ketat demi mengekalkan figure comel gadis anime yg slim luar biasa. Beliau hanya seberat 38kg.


Ciri2 gadis anime: 
Berambut panjang lurus
Wajah kecil dan runcing
Bibir mungil yg comel
Mata besar bersinar2 
Saiz 0



Pelik. Semakin byk kegilaan yg sukar utk dimengerti akhir zaman ini. Agaknyer inilah terjadi bila dah xder kje lain nk buat..hidup lebih mudah..x plu fikir aper2 n buatlah benda2 pelik to kill the time. Berbeza kalu tgk negara sedang bergolak..xder masanyer nk jadi anime...agaknyer inikah self actualization bg sesetengah org..mungkin tidak. Mybe gadis2 ini masih diperingkat perlukan keperluan psikologi...need to be adored n recognised. Heh..


Lawa. Yup x dinafikan mmg cantik utk dilihat. Patung hidup berjalan. Bagi gadis2 peminat anime mungkin cemburu pada kecantikan mereka. Bagi lelaki peminat anime pulak sudah pasti mendambakan gf seperti ini. Yang pasti anastasiya ini ramai sgt peminat okey..! Tapikan..laratker ader gf mcm nih? Make up time sajer dh berjam2 lamanyer. Tpi klu dh cinta...


Blum jumpa lg gadis anime Malaysia. Sekarang klu tanya pcik google mmg ader bbrp gadis seluruh dunia yg terkenal dgn ruper gadis anime nih. Mmg diaorg belanja besar utk menjadi watak katun nih. Kat US ader..kat UK..Jepun sendiri toksah citer melambak...
Moral: biarlah aku jadi diriku.
Published with Blogger-droid v2.0.8
Read More

0 Responses to Anastasiya shpagina - gadis anime jepun