Posts

Showing posts from October, 2013

Moisture Surge Extended Relief by Clinique

Image
As salam semua, :-)
Fuh, jadual sangat buzy and tak menyempat2 nak tulis thread. Really, Ahad lepas fly ke Kuching Sarawak out station and kerja dengan seriusnya dari Isnin hingga Rabu. Seronok, banyak input dapat tapi really2 penat. Balik hotel flat terus, sempat mandi, makan, solat and dushuuum!!! ketiduran, sampai kakak/abang datang bilik pun dah tak heran sebab dah nyenyak kepenatan. 
Nak cerita pasal satu lagi produk Clinique saya pakai dan puas hati. Sebenarnya sebelum ni dapat sampel kecik jer tapi itupun blum habis lagi sepenuhnya. Bestnyer Clinique ni ialah dia tak kedekut bab2 bagi sampel ni. Kadang2 dia bagi banyak sekali, ikut jumlah belian kita jugaklah. Sampel dia pulak ala2 travel kit yang boleh kita bawak pergi outstation. Oleh kerana kulit yang sensitif maka saya takderlah nak beli besar terus, saya suka cuba2 sampel dia bagi. Kalau sesuai beli, kalau tidak, maka tak rugi pun kan. Tapi bila dah pakai sebulan dua ni, saya puas hati dengan clinique moisture extended re…

Nokia lumia 720

Image
Selamat raya haji kepada semua. Saya amat pasti time ini ramai sedang dlm perjalanan balik kampung ataupun dah selamat balik kampung. Saya tak balik, beraya disini sajer tpi blik ujung bulan nih. Ini bukan thread ketupat rendang, daun palas mahupun calon2 kambing dan lembu yg nak dikorbankan tetapi pasal nokia lumia 720. Heh, rasanye saya tak buat lg entri ni, dan kalu ader, PELUPANYA AKU!!!!@_@Saya dulu pakai samsung now tukar nokia lumia 720. So far puas hati, lama berkahwin ngan sansung note, biler dpt nokia yg comel lote rasa cam hp mainan pun ader sbb ringan n kecik. Dah survey dulu kat web, kira nokia lumia 720 dan ke atas (820, 920, 1020) adalah bagus. Yg bwh2 ni pun okay gak sy percaya mcm lumia 620. Gambar mmg clear superb, n pling best sbb pkai windows program terasa mantap n boleh snyc dgn laptop. Sungguh praktikal. And sbb laptop pun pkai windows, segalanya menjadi lbh mudah. Saya suka interface dier yg lain, sbb dah ramai sgt penggunaa android, bb, apple semua, interface …

Resepi meehun sup

Image
Ini sesajer nk simpan resepi mihun sup utk project esok hari. Hari2 resepi samer mmg bohsan. Mihun plak kategori jarang ku masak di rumah. Mood masak ader tpi la ni nk kna siap 2 paper exam for coming exam sem sblm isnin ni. So tak boleh nak bersakan2 masaknyer. Ala kadar ajerlah. Tak boleh nk merepek pjg2 si lily tu tgh gigit wayar charge tablet saya. Aish budak gebuzzz ni nk kna!Happy weekend all.http://iniblogcikinadodocheng.blogspot.com/2013/05/bihun-sup-mak-mertua-asli-tanpa-perasa.html