Posts

Showing posts from February, 2012

Hari berehat..

Image
Arrrgh...bestnyer dapat lepak di rumah dan gulik2! Setelah penat memulun keje, stay up late kat ofis berturut2 hari pastu berkampung pulak di PD selama 2 hari untuk merangka program/modul PERKASA, tiada yang lebih indah dari hari-hari tanpa buat apa2 yang spesifik.
Buat laundry, cuci umah, kemas umah, sapu sampah, buang sampah, siram pokok bunga and tengok movie..hmm best jugak. Semalam sempatlah ke Alamanda shopping barang rumah/peribadi yang dah habis. Hari ni pulak memulun kerje - review students punyer thesis. banyak tu...pening kepala. ni baru berhenti jap. tgk sejak pagi tadi. itu pun henti sekejap2 tuk relax. yang menghantarnya ramai, yg tukang check, badan cek nie sorang jah! mahu tak kelepet..
punyalah busy lately sampai kawan pun complaint - susah tul nak jumpa hang nie..kena appointment bagai. keje macam aper, gaji bukan beso pun! auch!! terkedu aku sekejap...yelah gaji pensyarah kat Malaysia nie berapa lah sangat, tapi keja nauzubillah dah...
wake up call jugak statement mau…