Posts

Showing posts from March, 2012

seefood..seafood?

Image
ouch! lama sungguh tak memblogkan diri..soo busy, sooo many things to do..semenjak start balik keje mmg masa macam cukup2 makan ajer. okay, sekadar membuang ketagihan blog, disini saya ingin review seefood - filem animasi Malaysia terbaru. sbnrnya takder plan pun nak pi tgk, ntah kenapa, tgh dok buat keje kat umah ujung minggu petang, tetiba dgr kat tv ada pulak citer pasal seefood katernyer dah start main kat pawagam. so, mula2 takde feeling aper2, tapi bila dia citer tetiba tertarik pulak. so bookinglah online. gi bertolak dari umah jam 4.40 ptg gitu and tgk citer jam 5.30 pm, kira sampai on timelah dari bangi ke putrajaya alamanda.

okaylah, for family and kids..sesuwei sangat. but i was a bit bored at the early hours coz i tgk jalan citernyer very slow, plot pun jap sana jap sini. kdg2 susah jugak bagi yg selalu tgk citer asing. bila sesekali tgk citer tempatan, kepala tu asyik nak banding yg kat luar tu. atau mungkin, sbb kita memang cenderung bersifat kritikal dgn hasil produksi…