Posts

Showing posts from February, 2008

Dont you quit!

Image
When things go wrong, as they sometimes will,
When the road you're trudging seems all uphill,
When the funds are low and the debts are high,
And you want to smile, but you have to sigh,
When care is pressing you down a bit-
Rest if you must, but don't you quit.
Life is queer with its twists and turns,
As every one of us sometimes learns,
And many a fellow turns about
When he might have won had he stuck it out.
Don't give up though the pace seems slow -
You may succeed with another blow.
Often the goal is nearer than
It seems to a faint and faltering man;
Often the struggler has given up
Whe he might have captured the victor's cup;
And he learned too late when the night came down,
How close he was to the golden crown.
Success is failure turned inside out -
The silver tint in the clouds of doubt,
And you never can tell how close you are,
It might be near when it seems afar;
So stick to the fight when you're hardest hit -
It's when things seem worst that you must not quit.
______________…

Malaysia

Image
Tengah buat keje, pak cik yg pasang curtain kat bilik tanya duk mana, jawablah kat Maribyrnong, dia kata tpt tu bagus..[i bukan duk umah berjuta2 tu ya..in fact i duk student village, the cheapest place i could get so far :) ], dia pulak duduk kat Sydney road..it seems quite far dari St Albans nie, dia kata oh not that far..about 20 minutes drive..u must have ur own car then, and he said yearh. informed dia, i travel everyday with public transport (Maribyrnong and St Albans..naik bas, nak train, jalan kaki, it take me about 1 hour journey)..terbelalak matanya.well, u should ask ur father to buy u a car so that u can travel easily. warh, thats good suggestion. dia kata aku kaya (sbb belajar kat sini?..well in fact, kalu bukan tajaan sekadar angan2 ajerlah). yg nak tergelaknya dia kata..if i'm ur father, i will buy u BMW..hahahamy father passed away 2 years ago (talk to myself). he continued, saying that..okay, ditched ur father and take me as ur new father, ur lovely anyway..miss m…

Kata Rasulullah SAW

Image
Kata Rasulullah saw

Mari kita lihat dulu bagaimana Rasulullah menceritakan hal akhir zaman ini. Rasulullah memang benar, sentiasa benar, tidak ada yang tidak benar, melainkan benar belaka.

Rasulullah bersabda yang mafhumnya: Pada akhir zaman nanti akan berlaku peperangan demi peperangan demi peperangan. Betul tak? Benar

Rasulullah berkata lagi yang mafhumnya: Pada akhir zaman nanti ada padang pasir akan disuburkan dan tanam dengan tanam-tanaman. Benar atau tidak? Benar, kerana ini sedang berlaku di Libya setelah kerajaan membina sungai dan tasik buatan manusia yang terbesar di dunia. Sekarang sudah 135,000 hektar padang pasir ditanam dengan segala macam tanam-tanaman.

Rasulullah bersabda lagi yang mafhumnya: Pada akhir zaman nanti hampir tidak dapat masuk secupak gandum ke Iraq. Benar sabda Rasulullah ini. Iraq di blocked oleh PBB yang didalangi oleh Amerika sejak 1991.

Rasulullah bersabda lagi yang mafhumnya: Kamu akan berdamai dengan kaum Rom lalu memerangi musuh di belakang kamu. Ini di…