Posted on Friday, January 18, 2013

Hugo kilang sofa kulit

Tadi time laki2 islam solat jumaat kt masjid..me n friends merendek ke hugo..kilang perabot eksport terletak di semenyih. Kami lalu ikut bangi lama n lalu dpn housing area varu bangi avenue sblm belok kiri straight lagi. Hugo ni sblh kiri masuk dlm n jln boleh thn mcm mini tsunami. Ingat dh sesat dah.

Tpi puas hati. Sofa set harga kilang tuuh. Klu kt kedai dh double tripple double trouble dah. Tapi ni baru dlm 5 ribu ke atas. Dh ader sofa idaman hati. Cuma duit kna kumpul dgn gigih lagi. Sofa sy suka tu besar jgk..L shape. Bestnyer tempat sandar tu blh tolak blakang n jadi lbh pjg n boleh convert trus jd sofa bed. Sesuailah utk adik kakak yg sleep over klu x cukup bilik. Heh..

Dpt tahu tpt ni pun sbb kwn beli disitu. Al kisah sofa dia order ader kt show room tu dh bungkus..salegirl terkeluar citer itu sofa my friend n aper lg kami kasik "smack down". Hua3.

Meh layan gambar..

Published with Blogger-droid v2.0.10
Read More

5 Responses to Hugo kilang sofa kulit

  1. taxandme
    January 23, 2013 at 11:09 PM
    Kilang ni dah dekat exit lekas ke?
  2. Cengkih78
    January 25, 2013 at 12:02 AM
    Yup betul. Klu dh msuk lekas tu terlajak dah..jln masuk ke tpt ni ader unta hiasan..klu jumpa tu insya allah betul.
  3. taxandme
    January 25, 2013 at 7:13 PM
    Orait..thank you very much
  4. Cengkih78
    January 29, 2013 at 11:08 AM
    No worries
  5. Sha
    July 18, 2013 at 4:29 PM
    ADA ALAMAT TAK???NO CONTACT KER???TQ