Posted on Wednesday, February 10, 2010

Catatan ringkas hari nie

Hi all,
Minggu nie byk habiskan keje di ofis campus. Kebetulan byk urusan pulak kat campus, Selasa jumpa supervisor, hari nie ada appointment dgn kawan pasal keje, esok pulak..ada kelas YOGA. ehehe. sajer nak release tension. Mmg mcm nielah rutinnya, ikut mood, kdg2 minggu nie kat umah buat keje, minggu dpn kat ofis. kalu statik, kdg2 jadi jemu so kena selalu kalih antara umah dan ofis utk maintain mood. per tah lagi skrg nie, dah tak blh buat keje ikut mood, kalu mood memanjang nak rehat habislah keje tak siap. nie dah msk waktu2 kecemasan, jadi mood kena selalu maintain.
Oh, tanah airku, hmm..mcm2 ada berita panas.Tapi personally, sy benci apa berlaku skrg, siapa pun dalang yg menjadikan Msia jadi tidak aman dan menanam kebencian dan rasa tidak percaya terhadap institusi beraja kita, perlembagaan kita, pentadbiran kita dan keharmonian  kita. Rasa mcm nak bagi jer org tu ... pindah kat tmpt lain. Saya doakan agar KEBENARAN akan muncul jugak. diberikan kekuatan pd jiwa yg berkata benar dan perasaan gerun pd jiwa yg berdusta.
hari nie produktif berbanding smlm, hari nie kat ofis sampai malam. tapi produktif berlebihan pun tak baik utk kesihatan, tau sbb aper? kerana balik lewat, maka tak dapat masak, bila tak dpt masak, makan malam nie ialah MEE MAGGI SEGERA.

note: dah lah balik lewat, pandrive tertinggal kat ofis pulak, baru jer nak msk umah, kuar balik, kalu tak ambik tak blh sambung keje, penting tu pandrive, 3 thn punyer keje, tinggal sebentar pun risau, bawak ke mana2. tadi on d way ke campus, ada 2 org jer penumpang dlm bus yg besar dan suram tu (maklum remang2 senja dan baru lepas hujan, sunyi senyap). ntah naper tiba2 sy boleh teringat lagu aisyah niee, maka sy pun menyanyi utk menghiburkan hati yg kena  patah balik ambik pandrive. jiwang pulak. ikikih

layan eeehhhh..



Read More

One response to Catatan ringkas hari nie

  1. maiyah
    February 11, 2010 at 3:54 AM
    mmg slalu ngan berita panas skrg ni