serius tak faham...

Dah tgk video nie lama dah, tapi msh confused, seriously confused, mcm ner blh ada viewers sampai 160, 938, 000+???? tgk video nie mcm biasa sajer, tapi aper ntah yg menjadi X factor tak tau. yg saya nampak menarik ialah ke-cute-an budak dua orang nie dan juga accent UK (i think so) yg pekat. lain dari itu...?? aku confused. mcm ner blh dpt sebanyak ini?? wa tatak tauuu..



byk video2 lain kat youtube cuba tiru budak nie. versi gedik2.


layannn..

Comments

Doralin Lee said…
Memang budak berdua itu cutela... tapi yang manusia berdua tu apa yang menarik tak tahula..... dia orang tak ada kerja lain kot? Atau saja nak cari publisiti kat internet????

Popular posts from this blog

Panduan Masuk Rumah Baru

Ada apa dengan Clinique

Persediaan masuk rumah baru