Posted on Saturday, January 30, 2010

Syukur alhamdulillah

Alhamdulillah syukur sgt. Akhirnya sy blh menonton rancangan kat Msia live online. Saya dah boleh tgk berita tv3 dan jugak tv1 dan tv2. bagi yg ada kat msia mungkin pd anda takde benda, hek eleh, per lah sangat dgn rancangan tv tu. eh, bukan sebarang hiburan tau. feeling tu lain bila tgk rancangan msia, rasa mcm reduced homesick. sungguh! dah 3 thn msh homesick, from time to time, takkan hilang percayalah. tapi tak seronoknya, tv3 buletin utama tak blh tgk live, anda2 kat msia tu tgk dulu, sy blh tgk tengah malam kemudian..tapi better than nothing. seronok sgt tgh tgk live tv1 (tv3 live online tak jumpa), ada azan. rasa kat msia..betul. hujan emas negeri orang hujan batu negeri sendiri, lebih baik negeri sendiri. alangkah benarnya bg seorang pengembara.


Read More

0 Responses to Syukur alhamdulillah