Posted on Thursday, January 14, 2010

Funny signboards

Baru2 nie member citer ada signboard baru kat toilet uni. tak perasan pulak, bila tanya signboard aper, dia kata spt di atas nie - no squatting. alamak, ada yg guna tandas duduk mcm tu ker? ahahahaha..kelakar. dibawah nie ada bbrp signs/signboards yg sy kelakar jer. and ada jugak yg sesuai utk negara kita msia..you choose which one.


adakah betul aper sy faham? jangan kencing disini atau akan hilang #$$#@..hehehe

signboard nie, aduh, habis tu nak gi mana? mana2 pun tak blh..



suka signboard nie, patut ada kat msia, amaran bersopan santun dijalan raya dah tak jalan, ckp terus terang jer..tok sah selindung2..slow down or die! die! die!

nie mmg patut ada kt msia, letak kat tpt selalu org buang bayi..



Read More

One response to Funny signboards

  1. Anonymous
    March 5, 2010 at 9:45 PM
    Some may feel squeamish about eating it, but rabbit has a fan base that grows as cooks discover how easy they are to raise — and how good the meat tastes.