Posted on Thursday, April 16, 2009

Take a break..

I was stuck in data analysis. pening2. dah blh kalu buat thematic analysis, tapi sbb grounded theory, kena buat axial coding pulak. aih..tgk research2 lepas, semua buat thematic analysis. grounded theory 1 jer. kalu satu topik jer nak explore barangkali okay, tapi nie?? byykk...argh. camner lah. dari pagi tadi fikir, renung, mcm ner nak buat? ada idea tapi takut salah pulak? ni baru satu kategori. sigh..

barangkali perlu keluar dulu dari gua nie, pergi makan nandos jap, 'jauhkan diri' dari keje nie sekejap, bagi otak fresh balik sblm tgk balik. nandos and hot chocolate. should be nice..
Read More

0 Responses to Take a break..