Dejavu Mimpi

Ini adalah Port Fairy, terletak antara Warrnambol dan Portland, dgn kepadatan penduduk hanya 2500 org saja. Memang pekan yg aman permai, lagi mendamaikan.

Yang paling menariknya pasal tpt nie? Dah rasa mcm pernah nampak dlm mimpi, rumah dgn pelantar tepi sungai tu, pernah muncul dlm mimpi bbrp kali, it was years ago. Dejavu betul..jauhnya roh sy melayang dlm mimpi. dah lah dlm mimpi pun selalu merayau2 ke mana2 ntah, uik..sampai ke Australia sy bermimpi rupernya..
Suka tempat nie..
Dpt tinggal tpt mcm nie bestnyer..tenang, tak crowded, relax and very laid back..

Comments

Doralin Lee said…
Yala, I agree with u buddy, I pun nak tinggal di tempat yang aman..... permai........ indah.... dengan tiupan angin sepoi-sepoi bahasa.... dengan kicauan unggas yang merdu bak buluh perindu.... dan dan.... ada broadband ke sana?
Cengkih78 said…
buddy,

adalah. u jgn risau. walaupun rural area, tapi modern facilities tetap ada. jom kita beramai2 berhijrah ke sini..hehehe
Alice said…
hello, celine, if I nak pergi melbourne cari u, agaknya berapa cost nya? I terfikirkan tempat tinggal, flight ticket (air asia murah...), dan tour guide...
around april ke...

Popular posts from this blog

Tips beli peti ais

Ada apa dengan Clinique

Membeli tilam satu pelaburan berbaloi?