Posted on Monday, November 17, 2008

Start your engine!!




Just replied Chong email. Dia pelik naper SWIPE geng senyap jer dlm email. Msg2 tgh busy dk gn writing, that's for sure. I pulak esok ada meeting with supervisor. So, malam nanti busy ada friends datang tuk ucap good bye for kak tila, so gunakan ms free sebelah pagi nie utk buat keje. otherwise, satu keje pun nanti tak siap sampai malam.

Chong siap bagi tau jadual study and writing dia until Feb next year. Ohhh, semangat dengar. Okay, panaskan enjin..buat keje. Nielah meja study, dah lama ambik gambar nie actually. But guys, skrg nie meja nie lebih sepah dari yg anda nampak, alot of books, notepads, etc. Kak tila suruh i mintak another rak buku, sbb dah penuh..yearh..besok mintak.

Okay, sambung keje. Read More

2 Responses to Start your engine!!

  1. Alice
    November 17, 2008 at 5:10 PM
    woi amoi..missing u from Malaysia!
    why never tell me u have blogspot leh?
    Me and Anna also have one, so,
    feel free to add in and be follower of blog.

    Cheers!
  2. Doralin Lee
    November 18, 2008 at 12:48 AM
    Hey! Wei Selene!!!!! Sejak bila pula hang panggil aku lee? Bunyi macam Dr. Jaslailee je(Lecturer psikologi kita kat UM)Dulu hang sibuk panggil aku Anna, lah ni dah ubah pula? Sedihnya.....hahaha!

    Anyway nice to keep in touch with u again, setelah sekian lama menghilang..... keep on smiling