Posted on Wednesday, April 01, 2009

Heiiiiiiiiii jebat turun kau!!



oh ada citer menarik berhubung 'hei jebat turun kau!. hehe. tadi ms on the way dlm bus, ada sekumpulan budak2 muda mat saleh dlm bus buat bising. duk kat dpn sekali, blkg pemandu. sbb yg lain senyap jer, diaorg pun mcm show off lah sikit. dlm rancak borak tu, diaorg kuarkan botol bir dlm beg msg2, 'cheers' and minumlah dlm bus. terfikir gak, blh ke minum arak dlm bus, rasanya tak leh. ingat driver bus relax jer, rupernya dia berhenti kat tepi jalan and kata 'if you guys still want to drink that on this bus, you better get out from here.' pergh, baru terdiam mulut yg mcm bertih jagung tu. haa, baru tau, 'sultan dah marah.' tulah menderhaka lagi, kan dah :

'heeei jebat, turun kau!'
kalu kau tak turun, aku naik..

rindu pulak citer p ramlee.

moral of the story: jagalah adab dimana saja berada. nanti kena zassssssssss!



Read More

3 Responses to Heiiiiiiiiii jebat turun kau!!

  1. Alice
    April 1, 2009 at 11:23 PM
    hei...jebat penderhaka! turun kau, kalau tak, aku berbogel kat luar ni....hehehe
  2. Cengkih78
    April 1, 2009 at 11:59 PM
    hahaha, warh alice, kalu i jadi jebat mcm tu i tak naklah turun, sbb kalu tak turun ada org nak volunteer bogel, hahaha, tayangan perdana percuma. mana nak tgk hang tuah naked!

    warh...jaw dropped!
  3. ♥ shiMawar ♥
    April 2, 2009 at 11:59 PM
    igtkn entri ttg sejarah kesultanan Melayu Melaka..hehe.. :)
    erm..bgus le driver tu bleh sound bdk2 yg minum arak dlm bus..kn bgus klu driver Mlysia pn bleh halau kuar mnsia2 yg merokok dlm bus..mmeg xfhm bhsa..huhu..