Posted on Sunday, April 12, 2009

Kasut terbang

Kita patut berterima kasih kpd Bush kerana dia pencetus revolusi baru dlm membentuk persepsi msyrkt dunia ttg 'erti kasut' sebenar. Sekiranya menghadiri sidang politik, pastikan anda memakai kasut yg bersesuaian, contohnya - yg mempunyai darjah keruncingan/ketajaman yg sesuai dan mempunyai ketepatan balingan lebih 50%.
Tapi lupakan niat itu kalu hanya -- 'kaki ayam' jer yg blh masuk.
Kasut yg diubah suai dgn teknologi bersayap dan darjah junaman yg padu serta blh mengeluarkan peluru -- satu kelebihan.
Kasut memberi harapan baru kepada orang-orang yg telah lama berputus ada utk mengharap pembelaan sesama manusia.
Menangguk di air keruh...kasut percuma, saper tak nak? Siap ada list kasut mana ptut dibaling. ish3..
jangan pelik kalu nampak ada ahli2 politik berucap dgn posture mcm nie. ketelengan ini tiada kaitan dgn termakan leher ayam sebaliknya adalah teknik/strategi menghadapi kemungkinan serangan 'kasut terbang'. hihihi Read More

2 Responses to Kasut terbang

  1. Alice
    April 14, 2009 at 12:27 PM
    flying shoes..hihihi....
    boleh tak I join sekali? baling batu sembunyi tangan......
    nak saja I baling kasut tumit tinggi kat orang
  2. Cengkih78
    April 14, 2009 at 1:27 PM
    dear alice, of course lah boleh, hmm, i rasa i tau u nak baling kasut kat saper..

    'devil wears prada?' hihi