Posted on Sunday, November 25, 2012

Bila kau fikir kau punyer suker sajer..

Ni mmg edisi hangin satu malaysia..

Sangkut paut ngan kereta dan jln rayer. Al kisah..ader saper punyer mamat tak bernama ni tapi berkereta plat johor dgn bersenang lenangnyer parking kete tul2 dpn laluan kereta saya nak keluar. Mmg sblm ni saya tak kisah org parking dpn pondok sampah tu which is just beside my parking lot as long as their car doesnt block mine. Tapi yang ni mmg buat saya hangin. Pagi tadi kuar kereta ni dh ader..mmg susah ckit saya nk kuar n masuk tpi sy blh adjust lagi sbb kete naza kia yg gabak parking sblh alza saya xder. Mlm ni..lps habis projek ngan students nk parking x blh sbb kete naza kia tu dh ader n parking dpn tu plak ader kete putih lain melintang. Nak masuk bontot x blh pusing..nak masuk muncung kete plat johor tu blocking. Mmg x hingat kau yer. Kete tu saya pasti kete luar..x pernah nampak. Senang2 kau parking yer..x der rasa hormat n fikir orang lain punyer susah..janji kete kau selamat mendarat!  per lagi complaint lah..ha..ambik kau kena clamp!

Saya dapat parking pelawat mlm ni. Moga pagi nanti kau belajarlah dari kesilapan..jangan ingat kepala lutut sorang jer...guna2kanlah otak allah kurniakan.

Published with Blogger-droid v2.0.8
Read More

0 Responses to Bila kau fikir kau punyer suker sajer..