Posted on Tuesday, January 13, 2009

Panas-panas!

Hari nie panas sungguh!! 37 celcius..esok jangkanya 40!!!! Semalam 15 celcius..sekejap panas sekejap sejuk..saat mcm nielah begitu mengidamkan 'airconditioner'. Ikutkan hati nak jer beli yg mudah alih tu. tapi mengenangkan dah tak lama study and most of the time heater lebih diguna berbanding aircon, sabar ajerlah. Tapi who knows..kalu susah sangat sampai ganggu kosentrasi nak study kat umah, angkut jer satu..blh jugak bawak balik Msia nanti..hmm..mcm best jugak idea tu..hehe

Masa nie lah terkenang2 waterfall..bestnyer dpt mandi..

And hujan..lama betul dah tak main hujan. Last main hujan ms kat UM, time tu ujan lebat yg amat..me, my housemate and sorang lagi member main hujan belakang blok..lepas jer mandi kelaparan semua..tu time giler2 dulu..

Esok tak tahu nak buat aper. Masa kat bank hari nie, staff tu tanya apa nak buat esok sbb cuaca dijangka even worst than today..ckp kat dia, duduk shopping mall sbb ada aircon. Dia kata, tpt lepak best time panas esok ialah duduk frozen foods area kat supermarket. Okay jugak.

Yang pasti, berendam best nie. Lagipun bath tub pun jarang pakai, baru 2 kali berendam...blhlah cuba.. Read More

3 Responses to Panas-panas!

  1. ~~zAnAfAhMi~~
    January 14, 2009 at 3:04 PM
    bukan sana je pns, kat sabah ni drp akak smpai hujung dis dulu, panas giler.....dah la itam kulit ku yg comel ni.....

    tp skrg ni musim ujan la pulak....
    apa2 pun kita tetap bersyukur dgn apa yg Allah kurniakan, tak mcm di Gaza.
  2. Doralin Lee
    January 14, 2009 at 10:01 PM
    Welcome back Selene, good to hear from you again.Really missed u buddy.
  3. Alice
    January 14, 2009 at 11:22 PM
    I miss ur writing too.....aiya..sibuk giler ngan kerja.....!!!!