Posted on Saturday, November 27, 2010

how about weekend?


weekend weekend weekend...

selalunya bila tiba jumaat petang, mesti happy sebab esoknya weekend..byklah aktiviti sosial yg kita suka boleh dilaksana - shopping, eating, cooking, cleaning house, laundry, more sleeeeeep, wayang time etc etc etc. 

ingat bila dah habis study, bolehlah lepak2 king tak ingat pasal lain2 hal (thesis particularly). urh rupernye blum lagi. corrections harus disudahkan, nampaknya bila dah start keje, cabaran nak siapkan thesis semakin sukar, even utk buat corrections! so take this advice, balik tanpa sudahkan phd is very challenging indeed. 

so my weekend tak indah pun.. no  nice weekend. coz kena jugak dtg ofis, sbb only on weekend jer boleh buat keje sendiri tanpa gangguan tugas2 kecik melecehkan tapi still ambik masa kita. esok nampak gaya kena gak gi ke ofis. so my weekend for the time being not so different mcm jadi student dulu..selagi tak siapkan corrections...

nak tune kan balik kepala mmg struggle..
Read More

0 Responses to how about weekend?