Posted on Monday, November 22, 2010

kematian misteri..

Pagi tadi, awal2 pagi time masuk ofis benda pertama sy buat ialah bukan log in ofis tapi tgk baby2 ikan dlm akuarium comel kat atas meja ofis. aduh! daripada 5 ekor tinggal 2 ekor. sungguh ajaib! sbbnyer takder bangkai atau bukti2 forensik yg boleh dijadikan clue bagi mengenalpasti punca kehilangan anak2 ikan ku itu. yg tinggal ader 2 ekor jer yg tentu kalu diinterview mesti mengatakan mrk bersyukur terselamat dari kejadian misteri itu yg masih blum diketahui tuannyer (aku ler tuh).

bangkai pun takder camner? adakah dimakan oleh cicak2 yg kelaparan di hujung minggu? atau ader 'makhluk' yg memakan ikan2 tu seperti mana kisah badang yg selalu hasil tangkapannyer di makan oleh hantu kerek tuh? harus diletak cctv supaya misterii ini terungkai. cuma harapan tadkerlah 'makhluk' kelaparan takder keje makan anak2 ikan itu yg mengikut kata kwan2, besar lagi  taik gigi..ceh! penghinaan itu. nanti besar lah tu weiiiii...

nanti tak pasal2 kena offer makan muntah..makan pizza takper jugak..tapi aku tetap memilih secret resepi..kweng2

oh ikan.. Read More

One response to kematian misteri..

  1. Alice
    November 24, 2010 at 5:05 PM
    dulu ada seekor anak ikan i pun hilang...kena culik UFO kot....hehe..
    i think ada 2 hipotesis, ikan tu terjun membunuh diri, u tak nampak sebab jatuh kat kapet kecil sangat.
    another 1 possibility, ada yang pakat ramai2 bunuh ikan tu...hahahahahah.....kejam sungguh