Posted on Sunday, November 07, 2010

corrections corrections!




Aiya..dah seminggu dpt results PhD..tapi nak tgk corrections yg diberi oleh examiners tu sungguh ler malasnyer. ntahler..setiap kali nak bukak balik tesis, rasa mcm 'beratnyer!' and mula2 kata pagi nie, bila dah pagi kata okay takper ader benda nak buat, tgh hari karang, dah tengah hari instead of tgk corrections, boleh pergi surf aper2 ntah kat tenet..pastu dozz off...pastu..kater petang karang..pastu dah petang..benda lain plak nak buat...

pendek citer - aper2 jerlah yg boleh dibuat SELAIN tgk balik tesis..boleh???

sedangkan corrections tu boleh dibuat dlm jangka masa yg pendek kalu spend masa tul2 and fokus. aper punyer penyakit ler hinggap kat kepala dan hati nieh.


jangan lah malas..pi lah tengok tesis tu dan buat..boleh lah konvo bulan 5 thn depan...tolon-tolon!


aku yang malas nak tgk balik tesis...




Read More

One response to corrections corrections!

  1. ::alwaniamalini::
    November 7, 2010 at 10:17 PM
    hahaha..ape malas2 ni? babap kangg :P