Posted on Friday, December 25, 2009

cuti krismas

tiada apa2 yg menarik krismas nie selain duduk rumah tengok program tv yg tak berapa nak best (ulang thn lepas, dah tgk bbrp kali), public transport pun cuti, kedai pun tutup, so duduk di rumah saja. tertido sekejap sblm outing tuk shoot gambar sekitar rumah. ahahaha..main2 ngan kamera. byk lagi msh perlu belajar. practice makes perfect. ku gagahi jugak ambik gambar. cantik/hudoh belakang kira..ambik jer dulu..

memegang kata expert - ratus2 ambik gambar, satu dua jer best itu normal. nasib baik kamera zmn skrg nie guna slide card jer, kalu msh pakai filem, aduh, byk gak kos nak tanggung.

Read More

2 Responses to cuti krismas

  1. ::alwaniamalini::
    December 25, 2009 at 9:36 PM
    akak, uploadla gambar yang akak amik tu kat blog ni...boleh tengok ;)
  2. maiyah
    December 25, 2009 at 9:58 PM
    dok umah pun best gak :D