Posted on Monday, December 21, 2009

Melbourne again..

ada ais kat tepi tingkap

alhamdulillah, perjalanan hampir 8 jam akhirnya selesai sudah ( i hate flying). i slept almost immediately. stewardess served mknan pun tak sedar. first duduk dikepit semua omputih. aduh, dah lah duduk tengah2. tapi nasib baik sorang pramugara panggil and bagi saya pilih tpt duduk kosong..so aper lagi, cari port tepi tingkap..2 sit conquer, blh lah tido ngan selesanya. tima kasih2. mcm faham2 jer sy tak selesa. bumpy jugak all the way..tapi okaylah. movie tak tengok sgtpun. last time, tak sempat habis menonton filem 'Chocolat'. ingat blhlah habiskan menonton kali nie, nampaknya tak sempat habis jugak. pagi tadi once kuar airport, angin sejuk..tapi panas at the same time, suhu at the time ialah 11 celcius. kata driver taxi yg hantar sy kat umah, last week ada sehari tu 40c. dia pun komplen kata australia getting drier and drier. berbeza 24 thn yg lalu. i just said, blame to climate change.

to those who concern, i am safely arrived. perjuangan pun bermula lagi...setelah 'rehat' seketika sebulan.
Read More

3 Responses to Melbourne again..

  1. maiyah
    December 21, 2009 at 2:11 PM
    slmt berjuang :D
  2. Cengkih78
    December 21, 2009 at 2:42 PM
    salam, hi pekabar. tq. cayok!
  3. ::alwaniamalini::
    December 23, 2009 at 11:18 AM
    ish3..dah balik melbourne rupanya dia..

    take care kak! :D