Posted on Monday, August 03, 2009

Spring is coming

Hi all,
I dont know what happened, tapi yg pasti tak blh bukak blogspot dashboard seperti biasa. asyik kena redirecting ajer. ingat my laptop kena virus ke aper, tapi website lain okay jer except this one! nie dapat bukak but i couldnt not up load picture pulak..

tadi sempatlah report problem kat blogspot forum. just to inform them, whoever lah yg in charge. and rupernya ramai gak yg menghadapi mslh serupa, katernya mslh spams. i dont know. ini first time jadik kat i. anyway, spring is coming, dah tak sejuk mcm bbrp minggu lepas. and really busy ngan my writing and analysis. cuak..masa benar2 berlari. serius berlari..and fail2 bersepah2 di atas katil and meja nie. fikiran bercambah2 nak buat nie buat tu etc. bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah..mmm so very true.

but this is life. kehidupan tak pernah mudah. ms kecik2 jer kita rasa really enjoy the life. once dah besar, dah dewasa, selalu fikir - susah sebenarnya dlm menjalani kehidupan nie. menjadi org berjaya dsbnya..kan?? kehidupan, selagi nafas ini ada adalah perjuangan. satu perjalanan kehidupan yg panjang, sementara menanti satu kehidupan yg jauh lebih abadi dari dunia nie. sementelah menanti saat itu..hargailah kehidupan ini dan buatlah yg terbaik. hidup ini sesungguhnya sangat singkat utk dirosakkan oleh perkara sia2. Read More

0 Responses to Spring is coming