Posted on Thursday, April 08, 2010

I messed up my room + my mind


I messed up my room! seriously messed up! bwh katil, atas katil atas meja apatah lagi. saat2 ini, utk mengemas fail2 itu adalah perkara terakhir mau dilakukan. susah nak carik blik di mana sy stop, so better leave it like that, sementara utk menghlangkan ketensionan ini - ke nandos utk makan mediteranean salad with grilled chicken. seriously, i need to take a break...dah imagine salad di atas nie, dan hot chocolate (actually, lepas bfast tadi tak makan lagi, nie dah kul 3 lebih, i havent taken my lunch yet. seriously hungry!) punyerlah nak concentrate hari nie, i even skipped my yoga class..tapi tak settle2 jugak..i better be hurry. malam nie kena siap so i can move to other tasks pulak.

sy akan menyumbat aper saja di sepanjang perjalanan ke highpoint jap lagi (smoothies/aiskrim/donut) - nie dah tahap kebuluran nieh...ok ms utk beri perhatian kepada perut.
Read More

3 Responses to I messed up my room + my mind

  1. maiyah
    April 8, 2010 at 8:32 PM
    pelan2.. jaga kesihatan.. jgn fenin2 kan pale heheh
  2. ♥ shiMawar ♥
    April 10, 2010 at 1:41 AM
    kebuluran..? dhsyat ni sis..jgn lupa mkn k..ape2 pn, kesihatan kena jaga.. :D
  3. Rintusir cuttack
    April 20, 2010 at 4:49 PM
    Thank you so much for this lunch . I want to let you know that I posted a link to your blog in quran