Posted on Thursday, April 22, 2010

Almost there..

saki baki yg tinggal, bbrp bulan lagi, semakin sesak dan terdesak. benarlah kata orang, makin dipenghujungnya, makin rasa payahnya nak berlari, rasa kehabisan tenaga, rasa slowwwnyer, or is it just my feelings?? 

prepare tuk balik, satu pun blum dibuat, my big concern is my thesis, to complete this, only then that i could focus on something else, otherwise, i cant' calm myself down..panic attack saat akhir. 

tapi ms yg sama rasa thrill jugak coz i will be back for good. dah takde rasa - sentiasa berkelana, somehow i know, i will not go anywhere for this long anymore, leaving msia again for more years. now i feel i can settle down. tapi still, who knows what god plans for us?

u guys dgr radio internet tak? desa fm not bad to listen to, esp yg minat lagu2 80-90an nie. ada jugak lagu2 baru..

have a nice day.
Read More

4 Responses to Almost there..

  1. maiyah
    April 22, 2010 at 6:15 PM
    sy slalu dgr klasik nasional tp nak try le desa fm lak
  2. mamu
    April 22, 2010 at 9:34 PM
    good luck ya..semoga selamat menghabiskan thesis tuh ngan selamat samapi ke Malaysia...
  3. ~~zAnAfAhMi~~
    April 24, 2010 at 9:31 AM
    salam....
    dah nak balik ye? tak sangka ye, kita kenal dah berapa tahun ek? skrg dah nak abis belajar....cepatnya masa berlalu dan akak makin tua...huhu....

    cik abe akak suka channel klasik n lagu2 80an, zaman rock kapak tu, dia lebih otai dr akak sdgkan akak lebih dulu lahir dr dia...hehe..
  4. ♥ shiMawar ♥
    April 25, 2010 at 4:20 PM
    wa..dh nak abes ke..bestnye.. (^__^)
    chaiyok2 sis..!