Posted on Thursday, March 18, 2010

Twilight saga

 vampire hensem

Dah habis baca 2 hari lepas. Cepat jugak sy membacanya, walaupun hanya dibaca bila nak tido, tapi..sbb cerita yg best, maka habislah jugak. Frust jugak baca cepat sgt habis, sbb tak sempat nak menikmati lama2 keindahan cerita yg unik pasal vampire nieh. semalam dah bercadang2 nak beli  sequel twilight: new moon + eclipse tapi tgk review not so encouraging. tapi latest sequel breaking dawn walaupun ramai yg kata tetap tak blh compete twilight, sy rasa nak beli sbb kali nie citer lebih matured - barangkali audien target dah berbeza. citer nie asalnya utk novel remaja, tapi sbb sambutan luar biasa barangkali, jadi penulis kena ambik kira jugak, pembaca yg lebih matang. 

petang nie, kalu tergoda kat highpoint, barangkali sy akan membeli breaking dawn, nie kesudahan bella yg akhirnya menjadi vampire dan kawin dgn edward.

tak pernah pulak dgr vampire kat msia lelaki, yg ada pulak tu digambarkan huduh dan menakutkan. kalulah vampire sehensem edward cullen nie, pasti ramai yg sanggup kuar pagi2 utk menumpangkan dia kemana saja.

Read More

One response to Twilight saga

  1. maiyah
    March 18, 2010 at 5:56 PM
    kat mesia ada cite siong pelakon gambit vampire melayu hehe slot lagenda tv3