Posted on Sunday, September 20, 2009

Malam Menjelang Raya

Nie gambar yg diambil malam semalam, malam sabtu. di rumah inilah (Dr Kahar/Kak Roziah)kami bertarawih setiap seminggu sekali berkumpul dan buat potluck. oleh kerana takder pasar ramadhan, semua makanan kami teringin, kena blajar masak sendiri. dari tak pandai masak, jadi pandai masak, tu antara hikmah blajar tempat org, boleh tajamkan skill memasak.

sbb esok nak raya, takde tarawih maka mlm smlm dihabiskan dgn main bunga api. yg lebihnyer sbnrnya bukan budak2 nie, tapi org2 tua yg blum puas jadik budak kecik hahaha. konon2 nak ajak budak2 nie main tapi sbnrnya sendiri teringin nak main bunga api. cover line konon2nya. pak imam jadi ketua main bunga api. gambar sy tak diuploadkan spy tak dimanipulasi. nanti pecah rahsia, students tengok malu ooo..

Lin dgn muka semangat raya, mencelah di tepi. posa penuh katakan. saper yg excited main bunga api nie sebenarnya? tgk budak2 cute nie cool jer, kanak2 tua jer yg terlebih seronok.



Read More

0 Responses to Malam Menjelang Raya