Posted on Saturday, September 19, 2009

Akhirnya berjaya

anak abg alwi..kih-kih pandai posing

gathering sblm sambut posa (bbrp hari seblm posa). tangkap gambar tu Lin. baju itam nie abg tarik (phd), sebelah dia pakai cap Sam. Sam & Lin satu course engineering. undergrad duk sama kat student village. nie kat cafe, atas cafe nie library



A Day in Pompeii





Melbourne Library



pantri tuk rehat2 sblh ofis

putera katak, penghias meja di ofis..chup-chup!

kesejukan menanti muzium buka utk tengok exhibition Pompeii


Akhirnya dpt jugak carik software utk SE K810i yg compatible dgn Windows Vista. Laptop baru yg dibeli hari tu guna WV and software yg saya ada tuk install SE k810i compatible utk windows XP sajer. hari tu carik tak jumpa, katanya ms tu blum ada utk WV, after a few months, akhirnya available for download. so blhlah letak gambar raya kat sini nanti. tunggu ya..

gambar2 yg download kat sini, gambar 'takder makner nyer' sajer sajer jer..hehehe
Read More

One response to Akhirnya berjaya

  1. Doralin Lee
    September 19, 2009 at 8:27 PM
    Selamat Hari Raya Aidilfitri Celine, Maaf zahir batin..... eh! u kena tag la buddy. Miss u very much buddy.