Posted on Monday, May 25, 2009

Tag kak Zana

1. Copy badge "2008 Cute Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.

first of all sorry kak zana kelambatan tuk buat ur tag. anyway, inilah dia..


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

award nie dianugerahkah oleh kak zana. kak zana yg ku kenal di alam maya, tak pernah bertemu lagi tapi spertinya dah kenal lama. skrg nie berada di sabah mengikut suami bertugas sbg cikgu. suka baca blog dia coz her life is quite different than mine..and issue2 pun berbeza. and i rasa kak zana suka masak. (psst, letak byk2 resipi kak zana msk, blh sy ikut kat sini). mudahan2 blh jumpa bila kak zana dah pindah semula ke KL and after i dah ada di Msia (insya allah).

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.. (anda di-tag!)

10 fakta ttg diri sendiri yer? hmmm..okay..
I. Saya lahir Ogos 13, dan berbintang Leo. ikut kalender cina, sy lahir tahun kuda. yg pasti kedua2 Leo (singa) dan kuda ini menggambarkan binatang yg kuat2 dan gagah berani. moga2 dlm kehidupan sy pun cam tu gak..kuat harus ada utk survive dlm hidup.
II. Saya orangnya simple dan sukakan kesederhanaan. Simple luaran dan dalaman. Yang penting kita happy dgn kehidupan seadanya.
III. Saya suka cuba mcm2 jenis makanan - , thai, Cina, jepun, korea, western, arab, melayu, jawa etc. walaupun ada kadang2 rasanya tak menepati selera, tapi..layan ajerlah.
IV. Saya suka bangun awal2 pagi.
V. Saya spesies tido awal. Fakta diketahui umum oleh kebanyakan kwn2 yg pernah duduk sekali or kenal sy dlm kehidupan seharian.
VI. Suka membaca.
VII. Suka tgk movies and documentaries.
VIII. Penggemar binatang terutamanya - kucing
VIIII. Suka kaler pink.
X. Sy ad hoc orgnya. spontan.

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

hehehe..
1. mia
2. alice
3. anna d king
4. husna
5. amalina
6. yani rahman

buat keje sekolah!



Read More

One response to Tag kak Zana

  1. ::alwaniamalini::
    May 25, 2009 at 8:58 PM
    errr...akak,
    amalina tu saye ke?
    (hehehe cuma mahukan kepastian)