pasal tido lagi


terima kasih kak zana and alice pasal komen ttg tido tu. buat sy terfikir bbrp perkara. family upbringing jugak mungkin mempengaruhi. coz kak zana kata family husband dia pun jenis tido awal. teringat dulu ms kecik2 mmg kat umah tido awal. hmm, mungkin tu pengaruhi jugak coz badan terbiasa.

and alice..ahaahahaha.. u bukan org pertama komplen buang air liur ckp ngan i malam2. ramai dah kena. excited jer ajak i berborak, tau2 i senyap sampai ke sudah zzzzzzzzzzzzzzzz..

sbb tu bila sy jadi burung hantu (yg berlaku secara berkala) sy jadi risau sbb badan tak biasa and sy rasa sy ketinggalan coz bangun lewat org lain dah start keje. psikologi je tuu kot.

Comments

Alice said…
can u give me the link mana u dapat template blog ni? cantik la..i nak tiru boleh

Popular posts from this blog

Tips beli peti ais

Ada apa dengan Clinique

Membeli tilam satu pelaburan berbaloi?