Blogspot theme berwajah baharu!!



Salam petang,

Wo wee!!! At last! Tema blogspot yang agak membosankan akhirnya ada perubahan sedikit. Good job! Sebelum ini, terpaksa ciluk template yang blogger lain buat or dari platform blog lain seperti wordpress. Daku masih setia dengan blogspot, sebab banyak perkara. Personal opinion, still paling mudah, sebab dah lama pakai and dah familiar dengan settingnyer and takde masa nak try platform lain utk blog spt wordpress, dan sebagainya. Pernah belajar satu dua hari tu tapi dek kengkangan masa, jadi aku bersara saje dari meneruskan ekplorasi blog. Dulu, sebab banyak masa terluang ketika bercuti belajar, adalah masa nak tengok and belajar benda lain. Now, dgn workload kerja, dgn kesihatan diri, dan sebagainya..tak larat!!! Cantik tak theme baru kiter? Ada ker orang baca pun?? Krik..krik..krik!! Muahaha. Takper. Saya okay jer, blog ini lebih kepada terapi minda dan diri sendiri, bukan utk mengumpul khalayak. Jika anda antara orang yg selalu dtg or terdatang tanpa sengaja ke blog ini, terima kasih diucapkan. Minggu ini ambil cuti 3 hari just to chill myself. Nak relaxkan body yang agak kepenatan kebelakangan ini dengan pelbagai kerja dan urusan dan juga kesihatan. Namun, ada 5 draf tesis yang perlu ku hadam. Huhu, moga matlamat nak menghabiskan review semua draf tesis itu dapat disempurnakan. Kawan-kawan pun ramai yang ambil cuti sempena cuti persekolahan. Jom cuti!!


Bestnyer dapat bangun dengan view macam ni <3 td="">


Comments

Popular posts from this blog

Panduan Masuk Rumah Baru

Ada apa dengan Clinique

Tips beli peti ais