Posted on Saturday, April 06, 2013

kucing makan cheese

Si lily ni budak gebuz yg baik cuma semenjak dua menjak ni dier suka rasa apa sy makan. Macam petang tadi sy makan mangga masak..cincang halus2 dan letak gula n ais..sedaplah jugak buat basahkan tekak batu balik keje. Lily boleh pulak tumpang sekaki menjilat air mangga tu dalam mangkuk dengan muka innocent dier..

Pastu..baru jap tadi makan cheese slice saya. Kekadang sy suker jugak makan cheese slide macam tu jer..lily boleh hidu2 pastu sy bagi ckit nak tgk respon dier sbb sblm ni bagi dier fresh milk tak mau..last2..habis kau suku cheese slice tuh!!

Engko ni kucing ke binatang jadian??? La ni dier lepak atas laptop spt selalu..sabotaj aku nk buat keje..! Hish budak gebuzz ni

Published with Blogger-droid v2.0.10
Read More

0 Responses to kucing makan cheese