Rumah Zenia Taman Harmoni Kajang - Deposit air + elektrik

Gambar tiada kaitan 
Just received a letter from Joint Power Sdn Bhd. They required me to pay water and electricity deposit within 14 days from the date of the letter. Total amount need to pay is RM420.00. Okay guys, this is a good news, dah masuk air api tapi not so good news for my pocket..hehe..but..nak buat mcm ner..dah tahun 2013 ni memang sure akan menghabiskan banyak duit saya. Masuk rumah baru punyer pasal.

Sama2lah kita membayarnya..sebelum 21hb Februari 2013. Cepat kuar duit!!!

Comments

shahharriey said…
so far sy blum terima lg surat dr developer..
Cengkih78 said…
I suggest you to ask.

03 8736 7189

Hope you will get your letter soon :-)
Cengkih78 said…
This comment has been removed by the author.
shahharriey said…
Ok, blik kje je da dpt surat..hehe. 14 hari tu working days ke trmasuk cuti? Tarikh surat 7 feb so klu 14 hari, due date 21 feb..
Syed Akramin said…
Saya ada call Joint Power, actually kalau bayar lambat (around early of Mac shoudnt be a problem they said). One more thing, diorng cakap need to come over their office utk buat payment, need to sign TNB and Syabas forms.
Anonymous said…
DAH MAKIN RAMAI YG TINGGAL KAT KAWASAN NE...SELAMAT DATANG
ama said…
Saya pun baru dpt surat suruh bayar be4 5th may.

Popular posts from this blog

Tips beli peti ais

Ada apa dengan Clinique

Membeli tilam satu pelaburan berbaloi?