Posted on Tuesday, February 05, 2013

Rumah Zenia Taman Harmoni Kajang - Deposit air + elektrik

Gambar tiada kaitan 
Just received a letter from Joint Power Sdn Bhd. They required me to pay water and electricity deposit within 14 days from the date of the letter. Total amount need to pay is RM420.00. Okay guys, this is a good news, dah masuk air api tapi not so good news for my pocket..hehe..but..nak buat mcm ner..dah tahun 2013 ni memang sure akan menghabiskan banyak duit saya. Masuk rumah baru punyer pasal.

Sama2lah kita membayarnya..sebelum 21hb Februari 2013. Cepat kuar duit!!! Read More

8 Responses to Rumah Zenia Taman Harmoni Kajang - Deposit air + elektrik

  1. shahharriey
    February 5, 2013 at 4:38 PM
    so far sy blum terima lg surat dr developer..
  2. Cengkih78
    February 5, 2013 at 4:51 PM
    I suggest you to ask.

    03 8736 7189

    Hope you will get your letter soon :-)
  3. Cengkih78
    February 5, 2013 at 4:51 PM
    This comment has been removed by the author.
  4. shahharriey
    February 5, 2013 at 10:23 PM
    Ok, blik kje je da dpt surat..hehe. 14 hari tu working days ke trmasuk cuti? Tarikh surat 7 feb so klu 14 hari, due date 21 feb..
  5. Cengkih78
    February 6, 2013 at 11:00 AM
    Yup betui
  6. Syed Akramin
    February 14, 2013 at 2:34 PM
    Saya ada call Joint Power, actually kalau bayar lambat (around early of Mac shoudnt be a problem they said). One more thing, diorng cakap need to come over their office utk buat payment, need to sign TNB and Syabas forms.
  7. Anonymous
    March 31, 2013 at 1:36 AM
    DAH MAKIN RAMAI YG TINGGAL KAT KAWASAN NE...SELAMAT DATANG
  8. ama
    April 2, 2013 at 2:44 PM
    Saya pun baru dpt surat suruh bayar be4 5th may.