Posted on Sunday, October 16, 2011

Baru ader weekend!

sementara menanti geng utk kuar berambu ramba :-)
Alhamdulillah, ader jugak weekend aku bulan nie. Kalu idak, memang ler pecah rekod. Itu baru pensyarah cabuk, blum lagi jadi Perdana Menteri Malaysia, hari2 saya tengok ader jer majlis nak attend. Tak tau ler mcam maner Datuk Seri Najib nie berehat. Saya nie pun tercungap2 bila aktiviti tak henti2 sepanjang weekdays/weekends. Lepas balik research fieldwork hari Jumaat lepas sampai semalam, membuta jer kat umah. Okaylah, saya nie manusia, bukan robot. Robot pun perlu di recharge aper, niekan pulak manusia. Aku perlukan rehat. Tengah memikir utk memohon cuti..I think I need a break.

Note: Takperlah PM, saya tak pernah pun jeles dengan PM punyer jawatan. Betapa besarnya tanggungjawab. La nie pun tak larat. Takperlah, jadi rakyat biasa jerlah. Kweng3. Read More

0 Responses to Baru ader weekend!