Posted on Monday, October 10, 2011

Kalau dah jodoh....






Paul McCartney - ahli kumpulan Beatles terkenal 60-70an dulu kini berkahwin semula kali ke tiga. Aish, senang betul dioarg ni dapat pengganti. Kadang2 kagum pun ya gak, even artis Malaysia pun, dalam tempoh bbrp tahun dah bberapa kali berkahwin. Sungguh mudah jodoh mereka!

Ada orang trauma bila dah bercerai and ambik masa untuk menjalinkan hbungan baru, tapi ada orang begitu mudah melupakan sejarah pahit mereka dan move on dengan life. mungkin juga berkahwin baru ASAP nie sebagai cara untuk melupakan kenangan pahit tu kot.

Kagumnyer, McCartney nie bukan muda lagi wei, dah almost 70 year old!!! Cinta tak mengenal usia and cinta muda sentiasa. Suka atilah McCartney asal kau bahagia. hehe. BTW, quite surprised to know that his couple - Nancy umur 51 tahun. Waaa makcik nie tak macam 51 tahun kan? muda cantik solid ramping dan macam  30an jer aku tengok. apakah rahsianya??? Read More

0 Responses to Kalau dah jodoh....