Posted on Friday, April 11, 2008

Makhluk Allah












Semua makhluk Allah itu cantik. Dari sekecil-kecil penciptaan, sehinggalah penciptaan kita (Manusia), lihatlah dengan teliti, akan nampak begitu sempurnanya ciptaan Dia. Maka dialah yang patut kita sembah dan taati.
Terjadi perbualan pagi tadi yang agak menarik utk dirakamkan dlm blog ini.
A: Hang duduk kat sana ngan siapa?
B: duduk ngan student msia jugak, tapi dah final year, dah nak habis.
A: umur berapa? dah kawin belum?
B: adalah dlm 30an.
A: cantik tak? (sambil mengangkat kening penuh minat..mcm nak ngorat ajer..)
B: hmmm..A, makhluk Allah..mestilah cantik..
A: ahahahaha..aku suka statement tu..
B: (Senyum )



Read More

0 Responses to Makhluk Allah