Posted on Tuesday, May 28, 2013

Body Shop Brazil Nut Body Butter



Salam n hi all semua!!! Selamat pagi!!! 
Lama dah rasanya tak update my blog. SUPER DUPER BUSY sangat bulan Mei, nie, merata2 pergi buat keje sampai capek rasanyer, balik ofis lewat, gi ofis awal, tido pun tak cukp so kecapekan tahap gaban jugak rasanya. Ni lum jadik dekan lagi nih, kalau jadik dekan tak tauler camner...hue3. 

Setiap weekend pulak out station..termasuk minggu nih, saya citer jap lagi.

Now nak promote amal jariah - Body Shop tengah sale besar-besaran. Tak taupun tapi terpegi hari tu sekejap and fulau..semua barang..diskaun dari 10-70%..cayer tak? cayelah!!! Ini bukan ujian untuk anda-anda semua..bak kata P Ramlee. Ini benarrrrrr!!!

So saya aderlah jugak menyembat BS nih, seperti biasa saya kan suka barang BS. Kebetulan body butter saya Cherry Blossom dah habis, so belila yang baru. Kali ini saya try pulak Brazil Nut Body Butter. Actually for dry skin, tapi takper, cuba jerk.

Eh, best pulak, tak terlalu liat butternyer berbanding cherry blossom, lebih sikit greasy nyer tapi buat skin jadi extra smooth and super moist. Lagi2 lepas mandi sapu olive oil and pastu sapu nih..masyuk!! glowing kulit jadiknya. Bau pun saya suka, takder lah seharum cherry blossom, peach yang saya pernah pakai tu, bau yg ni lebih kepada kekacangan sikit (marah orang DBP ya ampun), tapi subtle jer baunye tak strong, kuat lagi bau yang coco butter, which is good, sbb kalu pakai perfume, bau dier takler overpowering perfume kiter. Okay tak?

Baca gak review di Makeupalleyy yang popular tu..memang ni antara body butter BS yang popular. Katernyer dah berhenti sekejap pastu ader lagi. 

Okay dah habis citer bab kecantikan. Next please...!!

Lusa out station lagi, kali ni di Golden Palm Tree Resort & Spa. Hehe, takder la jauh bebenor tapi kami berkampung satu team research tuk finalise report and juga menulis artikel..banyak keje tuh, memerah otak 3 hari tuk kuar artikel. Adush..



Tapi pastu habis keje bolehler kami enjoy. Cadang nak berbasikal, dan berenang...ni gambar internet semua nieh. Kalu sempat review sendiri nanti Khamis-Sabtu ini insya allah. 



Okay..nak gi ofis awal, busy hari nie, ader students presentation..sampai tengah hari. Oh collapse!! 
Read More

0 Responses to Body Shop Brazil Nut Body Butter