Edisi hujung minggu terlebih rajin - 2 kali entri

Okay, hujan lebat diluar sana...
Ada kilat petir..ramuan yg cukup untuk digelar hujan lebat
Ada juga jerit pekik budak2 bujang main sepak takraw (time hujan lebat kilat sambar menyambar nie)
Nak berjalan pun tak boleh..
So lepak dirumah..

godeklah Nikon D3000 yg telah lama dibiarkan tak diguna..
sebenarnya beli dah lama tapi tak pernah nak explore betul2, maklumlah busy..

okaylah takder keje, so tangkapler gambar sesuka suki kiter...kalu cerah leh gak kuar buat assignment photography (cewah, pro sangatlah bunyinyer)..

hayatilah gambar-gambar yang diambil ketika kebosanan menyelubungi petang..



telefonku yang sedang menonton tv
 

Dr M yang selalu tersenyum padaku


Satu2nya pokok hidup di ruang tamu
 
 


Comments

zanafahmi/PB said…
memang rajin bebeno ni, siap berfoto dlm rumah lagi....kemas je rumah ni, tak mcm rmh sewa akak....huhu...makan hati nak ambik gambo.
Alice said…
cantiknya umah u ni......

Popular posts from this blog

Panduan Masuk Rumah Baru

Ada apa dengan Clinique

Tips beli peti ais