Posted on Tuesday, March 08, 2011

Syukri di mana dikau??


Saya dengan confidentnyer yakin takder saman. Sbbnyer dah check guna sms, mmg 0 summons. tuk dua2 kete yg guna my ic no.mcm tuler lebih kurang reply dpt kat sms. Tup-tup! Dapat tahu hari nie ader saman RM300 kat kete kancil. terkejut jugakler..sbb baru balik Msia bbrp bulan, takder ler sy membawak laju..sy bukan org yg suka speed kat jln raya..mcm ner lak boleh dpt saman??? menambah sedap citer..no plate kete itu di bawah nama insan bernama SYUKRI..
Saper budak bertuah nama SYUKRI nieh?? Sepanjang hayat sy memegang kete kancil tu takder sy kenal or meminjam kete tu kat budak SYUKRI nieh. harus ku selidiki betul2 mcm ner plate kete aku boleh ader namer orang lain yg aku langsung tak kenal. ikut rekod kete tu tak di pinjam kepada sesiapa. so ada spekulasi mengatakan no plate kete telah di ROMPAK oleh penyangak supaya yg kena saman ialah orang lain (dlm kes nie aku ler).

Tapi serius pelik..Syukri?? Kalu plate number tu sy punyer apasal nama tertera tu SYUKRI plak? mestiler nama tu sy punyer?? apasal boleh timbul no plate sama..tapi owner berbeza???

saper2 boleh jelaskan??
Read More

0 Responses to Syukri di mana dikau??