Posted on Friday, March 04, 2011

Iran pun apa kurangnya..























Ini gambar yang dikirimkan oleh pelajar saya dari Iran. Heheheh, pelik jer rasanyer..pelajar PhD lebih tua dari gurunyer..hmm mmg terasa janggal tapi nak buek camno? Nasibler dpt guru kepala pusing mcm I nieh. Terkejut jugak sy tgk gambar2 nieh, terkejut sbb walaupun sy tahu Iran itu negara 4 musim, tapi tak sangka cantiknya tak kurang hebatnya dgn negara2 popular yg orang Malaysia dok berlumba2 nak gi setiap kali bercuti di luar negara. cuti luar negara - mcm gah jer bunyinyer kan kan...tapi skrg nie biasa jer kot sbb now - EVERYONE CAN FLY. hahahaha..

so saper2 cadang nak gi melancong over the sea tu bolehlah consider Iran as one of the destination. kurang2 kita membantu ekonomi negara islam yg lain. asyik2 dok gi LUNDUN, AUSSIE, NZEALAND etc. tukar2 ler angin tu gi tempat lain lak. Lain padang lain belalang, lain tempat lain pengalaman..sy pun menyimpan hasrat boleh ker Iran satu hari nanti. Read More

0 Responses to Iran pun apa kurangnya..