Jangan mengidam bukan-bukan...


harian metro pagi nie..SINI Suami belasah isteri sebab mengidam buah kelur (buah per tuh??) atau munggai serta lempuk durian. ayoyoyoyoyo...aper punyer 'gentleman' lah suami mcm nih. tu baru mengidam buah kelur..

blum lagi dia mintak:

hati nyamuk sedulang
airmata 7 tempayan
jambatan emas
darah anak raja...

mengandung pd sy proses yg indah buat kedua2 suami isteri. kalu first time pregnant tu, dua2 tu bwk2 ler byk bersabar. mmgler perangai isteri mcm2..tapi suami pun kena ingat..part isteri mengandungkan..susah tu keje tu..part suami tolong support ler. mintak sikit dah nak kena lepuk..agaknya kalu isteri dia mintak mcm puteri gunung ledang tu, bukan setakat lepuk dia dapat..rentung terus agaknya.

aish..sabar2lah. isteri pun, kalu nampak susah sgt nak diidamkan tu, bagilah masas suami mencarik..jadi takder ler suami darah naik atas kepala, and otak turun ke lutut bila dgr demand bukan2..

Comments

amal said…
aduhh.. macam2la.. si suami pun takkan tak boleh faham.... hmmm

Popular posts from this blog

Panduan Masuk Rumah Baru

Ada apa dengan Clinique

Tips beli peti ais