Posted on Tuesday, May 18, 2010

Packing


Agak lama ditinggalkan blog nie. Bukanlah dah beralih angin tapi kesuntukan waktu. Tinggal bbrp bulan jer lagi sblm sy balik Msia for good. Feeling? Gembira sgt. At last, tapi ms yg sama berdebar2, apakah sy mampu siapkan thesis semuanya sblm balik ke Msia? Tapi yg pasti, sy dah start packing my things sikit2. Haa, gi pejabat hari nie, orang dah gosipkan sy - 'ada orang dah start packing barang...' pastu ada yg senyum2 kambing. Hehehe, rasa mcm happy bila packing barang. so skrg nie sedaya upaya membeli aper2 yg patut utk dibawak balik msia, walaupun rumah takde, tapi cuba make sure kelengkapan rumah ada nanti senang tak perlu beli, cuma beli perabot jer dan brg2 besar yg lain jer.

Insya allah kalu balik bbrp bulan lagi nieh, ertinya sy balik ketika musim sejuk, datang dulu sewaktu musim panas. Betul lah ckp orang, dekat dibenci, jauh dirindu. dulu tak sabar2 rasa nak balik, skrg nie byk benda dibuat mesti fikir nostalgia sebaliknya. What i miss most? of course rumah nie yg begitu aman damai, dikelilingi hanya oleh possom, arnab, burung, kucing dll. seriously, malam2, jam 7 dah start bunyi possom berlari2 kat atas, bunyi mcm anak gajah kena kejar ngan tikus, pastu arnab pulak kat bwh umah, mengorek tanah, sanctuary betul rumah aku nieh. mslhnyer, makin menjadi2 pulak..tak lama lagi tukar jadi zoo lah kot.

aperpun, itulah yg akan dirindu nanti kot...
Read More

0 Responses to Packing