Hot Meal Bar UKM Bangi

Okay, nak promote sikit satu port makan mee tarik sedap, authentic, genuine dan original, segar dari ladang di China. Ownernya memang dari China, Cina Muslim, bekas pelajar UIA. Tapi serius sedap. Takde fusion-fusion ikut lidah orang Malaysia@Melayu yer, memang kedai ni buat style China tanah besar. Ada banyak menu, tapi antara signature dish yang harus anda cuba ialah mee tarik. Beratur panjang. Tahu tak orang tunggu nak makan mee tarik diorang nih. Sanggup!! Harga pun murah. Original price RM8.00 tapi kalau staff/pelajar UKM, tunjuk kad akan dapat pengurangan jadi RM6.00. PLUS!! Air free okeh. Airnyer boleh pilih air kosong, teh o limau atau teh herba. Boleh refill lagi. Best tak? Dengarnya kedai ni bukak sehingga jam 8.00 malam. So pada yang teringin tu, lepas balik kerja ada beberapa jam untuk singgah di Pusaneka UKM dan cubalah rasa sendiri. Oops, sebelum lupa. Kedai ni feberet kami juga sebab bersih yer, pinggan mangkuk bersih, sudu/garpu dan keadaan kedainya. Dapurnya pun bersih. Jadi bolehlah menikmati mee tarik dengan perasaan aman sejahtera. Paling penting, halal.





Comments

Popular posts from this blog

Panduan Masuk Rumah Baru

Ada apa dengan Clinique

Tips beli peti ais